Cel mai recent serial turcesc de vizionat în 2022

Cel mai recent serial turcesc de vizionat în 2022

În ultimii ani, audiența internațională a serialelor turcești a crescut atât în est, cât și în vest, într-un ritm rapid. Seriale TV turcești care se numesc „Dizi” au audiențe uriașe în Statele Unite, țările balcanice, Orientul Mijlociu, China, Rusia, Coreea, America Latină, Africa de Sud și Asia.

Mai multe seriale turcești pe Netflix, fs online, Amazon Prime și alte canale sunt disponibile cu dublare în limba engleză. Dar fanilor hardcore le place să le urmărească cu subtitrări în engleză.

În acest articol, DigitalCruch vă va împărtăși cel mai recent și bine cotat serial dramă turcesc. Începem:

Duy Beni — Ascultă-mă

Gen: Dramă, Liceu, Tragedie, Dramă pentru adolescenți

În rolurile principale: Rabia Soyturk, Caner Topcu, Ege Kökenli, Helin Kandemir, Berk Hakman și Durul Bazan

Lansare originală: iulie 2022

Duy Beni este unul dintre cele mai noi seriale turcesti din 2022 care marchează o impresie izbitoare asupra publicului. Drama descrie viața școlară și modul în care hrănește un elev în ansamblu. În plus, anumite incidente demne de remarcat au o importanță vitală în poveste.

Povestea se bazează pe viața lui Ekim, care este o fată de liceu și aparține unui mediu din clasa de mijloc. într-o zi, ea este martoră la accidentul rutier al iubitei ei Leyla. O elevă bogată a școlii ei și-a lovit prietena, dar acuzația nu este de acord. Drama delimitează diferențele de clasă în cadrul școlii. Prin urmare, drama aduce acest subiect pentru a educa mințile slabe cel mai interesant.

Apropo, acest serial turcesc de liceu oferă și o atmosferă puternică de drame coreene și chineze moderne. Cu toate acestea, povestea este mai intensă decât dramele altor țări.
Cesur Ve Güzel — Viteaz și Frumos

Gen: romantism, crimă, dramă

În rolurile principale: Kivanc Tatlitug, Tuba Buyukustun, Tamer Levent, Sezin Akbaşoğulları, Erkan Avci și Yiğit Özşener

Lansare originală: 2016 – 2017

Cesur Ve Güzel, care se intitulează Brave and beautiful în engleză, este un serial de dramă demn de binge difuzat în 2016. Povestea îl poartă pe Cesur un tânăr curajos care a trecut prin mai multe încercări în copilărie. Tatăl și bunicii lui au fost uciși de Tahsin Korludag. Kivanc Tatlitug a fost văzut într-un rol principal și îl puteți numi și un serial romantic turcesc al lui Kivanc Tatlitug.

Acum, el caută să se răzbune împotriva acestui om în cele mai tulburi circumstanțe. În plus, Cesur îl întâlnește pe Suhan Korludag printr-un incident neașteptat. Aici încep să crească lucrurile între ei. Acum, Cesur trebuie să-și decidă soarta în căutarea răzbunării sau a iubirii.
Baba — Tatăl

Gen: Dramă, Tragedie

În rolurile principale: Haluk Bilginer, Tolga Saritas, Hakan Kurtas, Ayda Aksel, Ozge Yagiz și Özge Özacar

Lansare originală: februarie 2022

Producția dramatică turcească a adus progrese semnificative în povestea și formarea caracterului, iar serialul turcesc „Baba” este un exemplu. Seria dramă Baba a luat un nou început cu povestea sa captivantă. Tolga Saritas în rolul lui Kadir Saruhanli joacă un rol major în dramă este un alt motiv pentru popularitatea sa binevenită. În mod similar, preferatul tău Ozge Yagiz joacă și rolul principal în această serie.

Practic, drama discută despre viața lui Emin Saruhanli și despre infracțiunile sale împotriva fratelui său. Povestea ia turnuri interesante după un accident de avion tragic. Telespectatorii vor putea asista la valorile dure ale familiei și la impactul acestora pe parcursul poveștii. Deci, această nouă dramă turcească înfățișează treburile interne într-un cadru foarte interesant.
Teskilat — Echipa din umbră

Gen: Acțiune, Thriller, Dramă

În rolurile principale: Caglar Ertugrul, Deniz Baysal, Ezgi Şenler, Ezgi Eyüboğlu și Gürkan Uygun

Lansare originală: 2021

Acest serial turcesc de acțiune reprezintă serviciul național de informații turc în măreția sa. Serialul oferă spectatorilor un mister constant, fior și acțiune fără sfârșit. În plus, drama vă lasă să vedeți cum serviciul național de informații turc își îndeplinește sarcinile.

În această dramă, echipa este sub conducerea principală a lui Mete Bey. Există un domeniu vast de acțiune în diferite sezoane ale acestei drame. Cu toate acestea, membrii organizațiilor naționale de informații rămân vigilenți pentru protecția țării lor.
Sen Anlat Karadeniz — Lifeline

Gen: Tragedie, Dramă, Poveste de dragoste, Emoțional

În rolurile principale: Ulas Tuna Astepe, Irem Helvacioglu, Mustafa Kaleli, Öykü Gürman și Mehmet Ali Nuroğlu

Lansare originală: 2018 – 2019

Această melodramă turcească dezvăluie o poveste captivantă bazată pe dragoste și violență. Drama a fost difuzată în 2018 și difuzată timp de 3 sezoane. Povestea îl prezintă pe Nefes, care suferă din cauza sorții. A fost forțată să se căsătorească când avea doar 16 ani.

Aceasta s-a dovedit a fi o celulă putrezită după ce ea a refuzat să recunoască dreptatea căsătoriei cu soțul ei „Vedat”. Dar toată această situație se schimbă, așa că Nefes caută să-și găsească iubita adevărată. Mai târziu, Tahir face o apariție vitală, ajutând-o pe Nefes să-și găsească din nou drumul înapoi la viață. În acest serial dramă turcesc, îl veți vedea pe Irem Helvacioglu în personajul lui Nefes și pe Ulas Tuna Astepe în rolul lui Tahir.
Sefirin Kizi — Fiica ambasadorului

Gen: Tragedie, Romantism, Poveste de dragoste, Emotionant, Drama

În rolurile principale: Engin Akyürek, Neslihan Atagül, Uraz Kaygılaroğlu, Tulin Yazkan și Beren Gencalp

Lansare originală: 16 decembrie 2019 – 2021

Sefirin Kizi is a brand-new Turkish series with getting much appreciation from international and local fans of Turkish drama. Yes, Engin Akyürek is playing the lead role in this series with the name of ‘Sanjar’ or probably, in Turkish, it will be written as ‘Sancar’.

The story revolves around a girl ‘Nare’ who is the daughter of an Ambassador. She leaves his lover on the wedding night and tries to commit suicide, and after 8 years, she comes with her 8 years old girl ‘Melek’ into the life of her ex-husband. You can read everything about Sefirin Kizi here.

Yes, for the ease of our readers, we have already published all details of the Sefirin Kizi plot, timings, cast and other information in a comprehensive review. Hopefully, upcoming episodes of Sefirin Kizi will increase your interest in this Turkish series.

Data protection
We, Young European Leadership AISBL (Club seat: Belgium), process personal data for the operation of this website only to the extent technically necessary. All details in our privacy policy.
Data protection
We, Young European Leadership AISBL (Club seat: Belgium), process personal data for the operation of this website only to the extent technically necessary. All details in our privacy policy.